...

Do What Makes You Happy, Be With Who Makes You Smile, Laugh As Much As You Breathe, Love As Long As You Live!


sâmbătă, 24 iulie 2010

Just be feminine 8->


Feminitatea defineste femeia in totalitate. Datorita feminitatii, sexul frumos, adica noi, fetele, cu ajutorul ei, ne putem invalui intr-o aura sublima de delicatete, doar ca trebuie sa stim sa o folosim in asa fel incat sa ne punem calitatile in valoare.


Orice fata este frumoasa in felul ei, poate fi frumoasa atat in interior, cat si in exterior. Una din multele caracteristici ale femeilor, dar printre cele mai importante, feminitatea iti da acea siguranta de sine, siguranta ca nimic nu te poate opri, te ajuta sa mergi cu capul sus orice s-ar intampla, iti da acea finete desavarsita, incredera in sine, frumusetea aceea neexprimata, care acapareaza toate privirile si nici mai mult nici mai putin decat eterna imagine fascinanta a inceputului nostru, Eva.


Noi, fetele suntem supuse multor greutati, peste care trecem cu indarjire si neinfricate, trcem mereu peste, doar impreuna.


Multe dintre noi cedeaza si se lasa umilite, calcand in picioare demnitatea si acea aura protectoare, care ne face sa tinem mereu capul sus, dar trebuie sa le ajutam, sa se regaseasca, caci niciuna nu va ramane pierduta pe drumul acesta lung si greu al vietii.


Adevarul este ca niciun barbat nu va stii niciodata ceea ce simte cu adevarat o femeie, niciodata nu va stii cat de greu e sa fii reprezentanta acestei majoritati feminine.

So let's be gentle and feminine and all the things will go well;)
Love ya!:X

2 comentarii: