...

Do What Makes You Happy, Be With Who Makes You Smile, Laugh As Much As You Breathe, Love As Long As You Live!


miercuri, 1 septembrie 2010

Toamna timpurie :x

Sfarsitul lui august...toamna deja isi face simtita prezenta. Diferenta mare de temperatura se simte brusc. Pielea ti se zbarleste, te imbraci deja gros asa-i? Ieri simteai ca arzi in caldura torida a verii, cu o temperatura de peste treizeci de grade, dar..azi un vant rece te cutremura, renunti la pantaloni scurti, la tricouri..ce-ar fi sa cauti frumsel prin dulap un hanorac mai gros si niste pantaloni lungi..huh? Asa sa faci..dupa cum vezi vara se intoarce tocmai la anu', so fii pregatit.
Deja nostalgia ne apasa, ne simtim un pic aiurea din cauza diferentelor de temperatura, din cauza a tot ce e afara..ce sa mai stam sa ne gandim? Pun pariu ca esti si tu un pic racit. Nu iti curge nasul? Nu te-ai trezit in dimineata asta infundat? Nu tusesti? Nu te doare in gat? Nu?! Atunci esti printre putinii norocosi..te-ai pregatit din timp pentru aceasta modificare brusca, bravo tie!
Deci fara sa ne mai ascundem dupa deget..vine toamna..ahh ce toamna?!..iarna, toamna este doar n fel de legatura dintre vara si iarna. So..hai sa ne amintim un pic prima ninsoare din 2008..ia sa vedem cine isi mai aduce aminte! Enjoy!




Hai ca v-am pupathhh bha :*!

Un comentariu:

  1. eh..ce pot spune , asa m-am nascut eu norocoasa! nu am racit, cat despre post. foarte frumos. :*

    RăspundețiȘtergere